Dyslexiezorg Noord Nederland
Sluiten
Header placeholder
  1. Cliƫnttevredenheidscijfer is een 8.7!
  1. HomeBlue triangle
  2. DZNNBlue triangle
  3. Over DZNNBlue triangle

Over DZNN

Kwaliteit
De Stichting Nederlands Kwaliteitsinstituut Dyslexie voert een kwaliteitszegel. Dyslexiezorg Noord-Nederland is gecertificeerd door de Stichting Nederlands Kwaliteitsinstituut Dyslexie (NKD) en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Dyslexiezorg Noord-Nederland is een jonge en bloeiende organisatie met vestigingen in Dokkum, Drachten, Heerenveen, Joure, Jubbega, Makkum, Sneek en Stadskanaal. Het onderzoeks- en behandelteam bestaat uit universitair opgeleide (GZ-)psychologen en orthopedagogen die gespecialiseerd zijn in het complexe taalprobleem dyslexie. Dyslexiezorg Noord-Nederland is bovenal een praktijk waar kinderen en hun ouders en leerkrachten zich welkom en gezien voelen.
 
Opleidingsinstituut
Dyslexiezorg Noord-Nederland is praktijkopleider voor de Rijksuniversiteit Groningen, afdeling Orthopedagogiek en daarnaast een erkende opleidingsplaats voor de postdoctorale opleiding tot GZ-psycholoog. Aan het DZNN-opleiderschap voor postdoctorale opleidingen worden hoge eisen gesteld; DZNN stelt op haar beurt hoge eisen aan de inzet en deskundigheid van de opleidelingen. Het Samenwerkingsverband tussen de Rijksuniversiteit Groningen en de Stichting Praktijkinstellingen van de Postacademische PSY-Opleidingen verzorgt de beroepsopleidingen tot GZ-psycholoog.
 
Levendig contact met scholen
Intern begeleiders en schoolteams zijn graag in contact met de medewerkers van Dyslexiezorg Noord-Nederland, omdat dezelfde taal wordt gesproken en kennis graag gedeeld wordt. Een warme belangstelling voor het onderwijs maakt dat sprake is van een levendig contact tussen scholen en Dyslexiezorg Noord-Nederland.